Zakelijke oplossingen

Welectric Zakelijke Oplossingen

Wij helpen u graag bij de transitie naar duurzame zakelijke mobiliteit.

Benieuwd van welke voordelen jouw onderneming kan profiteren? Bekijk onze zakelijke opties of vraag middels de knop hieronder meer informatie aan.
Wij helpen u graag met al uw vragen over de zakelijke inzet rondom het aanschaffen, leasen en verzekeren van voertuigen voor uw onderneming of medewerkers.

Fietsplan en de Leasefiets

Uw werknemers gebruik laten maken van een fiets van de zaak? Dit kan op een aantal manieren. Totale ontzorging middels een Leasefiets, dan wel het faciliteren van het fiscaal vriendelijk aanbieden van een fiets middels de werkkostenregeling (WKR). Als werkgever kunt u beide oplossingen aanbieden aan uw werknemers, maar er zitten verschillen in de afhandeling en kosten. Meer weten, of hulp nodig bij de opzet van een Fietsplan? Kijk HIER, en wij vertellen u er graag meer over.
Welectric is aangesloten bij onder andere:

– Lease-a-Bike
– Fisc Free / Nationale Fiets Projecten
– Bedrijfsfietsen Nederland

“Last-mile” Binnenstedelijke distributie

Binnenstedelijk vervoer zal de komende jaren flink veranderen, onder druk van uitstootnormen en toepassing van verkeersluwe stadskernen. Dit vraagt om een andere aanpak en ook andersoortige voertuigen.

Welectric en haar partners bieden diverse oplossingen om nu en in de toekomst duurzaam te kunnen blijven bezorgen in de binnenstad.

Subsidies & aftrekmogelijken

Wist je dat er diverse fiscale mogelijkehden zijn? Lees er op deze pagina meer over, of vraag in de winkel naar ons rekenvoorbeeld.

Meer weten?
Er is veel om rekening mee te houden wanneer u besluit om uw mobiliteitsbehoefte te verduurzamen. Wij staan u hierin graag bij. Maak een afspraak met één van onze medewerkers.