Weesp

Weesp

Welectric Weesp zit op een prachtige locatie naast de nieuwe wijk Weespersluis op de Nijverheidslaan 1. Je kunt bij Welectric elektrische fietsen en voertuigen (van e-step en fatbike tot bakfiets en microcar) uitproberen en advies krijgen van onze professionele medewerkers. Tevens beschikken alle Welectric locaties over een eigen werkplaats voor onderhoud en reparaties. Ook is er de Welectric service-bus waarmee we leveringen en reparaties aan huis kunnen doen.

Adres

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
09:30 – 18:00
Gesloten

Bereikbaarheid

Welectric Weesp is gevestigd op bedrijventerrein Nijverheidslaan in Weesp, een bekende locatie voor veel Weespers. Parkeren is mogelijk op eigen terrein, danwel in de nabije omgeving. Ook met het OV zijn we goed bereikbaar; Weesp Centraal treinstation ligt op 5 minuten loopafstand.

Welectric Weesp
4.8
Gebaseerd op 5 beoordelingen
powered by Google
Michel PronkMichel Pronk
09:00 24 Jun 23
Edgar TeunissenEdgar Teunissen
11:23 19 Jan 23
Ik ben vandaan super leuk en uitgebreid geadviseerd door Didi. Een leuke laagdrempelig zaak met een mooi assortiment.
Martin RoosMartin Roos
14:54 02 Oct 22
Koop gewoon twee elektrische fietsen in de winkel en had een geweldige service van iedereen in de winkel.Eerst heb ik een proefrit gemaakt met een aantal fietsen, wat super praktisch was om mijn fiets te kiezen. Nadat we besloten hadden welke fiets ik wilde, heeft Weelectric de bestelling geplaatst zodat ik de fiets in de winkel kan ophalen, vanwege wat vertraging besluiten ze om de fiets al gemonteerd rechtstreeks naar mijn huis te sturen, wat geweldig was.Ik raad Weelectric ten zeerste aan als je op zoek bent naar een fiets!
js_loader
Cowboy

E-Bike

E-Bike

Fatbikes

Fatbikes

E-Bakfietsen

E-Bakfietsen

E-Steps

E-Steps

E-Scooters

E-Scooters

E-Motors

E-Motors

E-Cars

E-Cars

Accessoires

Accessoires