Leasen & Financieren

Een e-bike of elektrisch voertuig leasen is heel populair en Welectric kan jou adviseren wat de beste opties zijn. Ook zijn er diverse mogelijkheden om je elektrische voertuig te financieren via Welectric. Wij leggen het je graag uit. Neem contact met ons op via 088-0187640 of kom langs in één van onze 4 vestigingen.

Verzekering
IN 3 logo

Met In3 betaal je je aankoop in 3 termijnen binnen 60 dagen. Tegen 0% rente, en zonder BKR-registratie! In onze webshop kun je tijdens het afrekenen kiezen voor deze methode.

Spraypay logo

Met Spraypay kun je je aankoop gespreid betalen. Je bepaalt zelf in hoeveel termijnen, en kunt altijd kosteloos eerder of extra aflossen. In onze webshop kun je tijdens het afrekenen kiezen voor deze methode.

Fiets Flex logo

Fietsflex is een financiering waarbij je kiest voor een te financieringen bedrag, looptijd en eventueel een aanbetaling. Je kunt altijd kosteloos eerder of extra aflossen.

Bereken hier je maandbedag en sluit af!

Hilternann logo

Hiltermann Lease is een full-service leasemaatschappij die verschillende leasevormen aanbiedt, zoals private lease, operational lease, short en financial lease. Zij zijn voornamelijk gericht op maatwerk oplossingen.

Lease a bike

Met Lease a Bike regel je gratis en snel een fietsplan. Zo heb hebben jij en je collega’s de keuze uit een breed scala aan fietsen en zijn onderhoud, reparaties en verzekering inbegrepen, tegen een voordelig maandbedrag, Fietsen zonder zorgen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze Stores

Stuur een mail naar info@welectric.nl of bel ons op 088 – 018 76 00. We staan dagelijks voor je klaar. Of neem direct contact op met je winkel van aankoop:

Amsterdam

Amsterdam

Rozengracht 101
(088) 018 7620
E mail

Bussum

Bussum

Huizerweg 15A
(088) 018 7630
E mail

Den Haag

Den Haag

Lutherse Burgwal 8
(088) 018 7670
E mail

Weesp

Weesp

Nijverheidslaan 1
(088) 018 7640
E mail