Leasen & Financieren

Een e-bike of elektrisch voertuig leasen is heel populair en Welectric kan jou adviseren wat de beste opties zijn. Ook zijn er diverse mogelijkheden om je elektrische voertuig te financieren via Welectric. Wij leggen het je graag uit. Neem contact met ons op via 088-0187640 of kom langs in één van onze 4 vestigingen.

Welectric werkt onder andere samen met de volgende partijen:

Met In3 betaal je je aankoop in 3 termijnen binnen 60 dagen. Tegen 0% rente, en zonder BKR-registratie! In onze webshop kun je tijdens het afrekenen kiezen voor deze methode.

Met Spraypay kun je je aankoop gespreid betalen. Je bepaalt zelf in hoeveel termijnen, en kunt altijd kosteloos eerder of extra aflossen. In onze webshop kun je tijdens het afrekenen kiezen voor deze methode.

Fietsflex is een financiering waarbij je kiest voor een te financieringen bedrag, looptijd en eventueel een aanbetaling. Je kunt altijd kosteloos eerder of extra aflossen.

Bereken hier je maandbedag en sluit af!

Hiltermann Lease is een full-service leasemaatschappij die verschillende leasevormen aanbiedt, zoals private lease, operational lease, short en financial lease. Zij zijn voornamelijk gericht op maatwerk oplossingen.

 

Met Lease a Bike regel je gratis en snel een fietsplan. Zo heb hebben jij en je collega’s de keuze uit een breed scala aan fietsen en zijn onderhoud, reparaties en verzekering inbegrepen, tegen een voordelig maandbedrag, Fietsen zonder zorgen! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.