De grootste e-mobility store van Nederland

WELECTRIC is de grootste e-mobility keten van Nederland, opgericht vanuit de overtuiging dat we op weg zijn naar een toekomst waarbij iedereen elektrisch gaat rijden. Welectric staat voor service en kwaliteit. Dat zie je terug in de topmerken die we voeren, de deskundigheid van onze medewerkers en onze uitgebreide dienstverlening. Denk aan professioneel advies, financiering, verzekering, garantie, onderhoud en reparatie in eigen werkplaatsen. Bovendien ben je bij Welectric altijd verzekerd van het nieuwste en beste e-mobility aanbod!

Medewerkers van WELECTRIC hebben een passie voor hoge kwaliteit, innovatieve techniek, duurzaamheid en bovenal mooi design.

WELECTRIC heeft 5 Experience Stores in Nederland waar je electrische fietsen en voertuigen kunt uitproberen en waar onze professionele medewerkers je advies kunnen geven. Tevens beschikken deze locaties over een eigen werkplaats voor onderhoud en reparaties en een service-bus waarmee we leveringen en reparaties aan huis kunnen doen.

Binnen electrisch rijden zijn er verschillende behoeftes, afhankelijk van de afstand die je (dagelijks) wilt kunnen afleggen, of je droog wilt zitten en natuurlijk je budget. Bij WELECTRIC vindt je daarom voor elk wat wils; van e-step en e-bike tot e-bakfiets en microcar.

Ook kun je bij WELECTRIC terecht voor accessoires, financiering en verzekering van je elektrische voertuig.