Zakelijk

Block
ZAKELIJKE
OPLOSSINGEN
Block
ZAKELIJKE
OPLOSSINGEN
previous arrow
next arrow

Welectric Zakelijke Oplossingen

Wij helpen u graag  bij de transitie naar duurzame zakelijke mobiliteit. 

Benieuwd van welke voordelen jouw onderneming kan profiteren? Bekijk onze zakelijke opties of vraag middels de knop hieronder meer informatie aan. 
Wij helpen u graag met al uw vragen over de zakelijke inzet rondom het aanschaffen, leasen en verzekeren van voertuigen voor uw onderneming of medewerkers.
 

Welke optie past bij uw onderneming?

Fiscale regelingen & Subsidies

Voertuigen die als bedrijfsmiddel worden gezien geven u als zakelijke gebruiker recht op:

  • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)
  • Milieu-investeringsaftrek (MIA), en 
  • Willekeurige Afschrijving Milieu-investeringen (Vamil)

Ontdek de fiscale voordelen van zakelijk rijden met de VAMIL en MIA regelingen waarbij de aftrekmogelijkheden op kunnen lopen tot 80% van de aanschafprijs. Dit betekent dat een groot deel van de investering al in het jaar van aanschaf ten laste van uw bedrijfswinst kan worden gebracht. Raadpleeg uw eigen boekhouder of accountant voor het daadwerkelijke voordeel in uw specifieke geval.

"Last-mile" Binnenstedelijke distributie

Binnenstedelijk vervoer zal de komende jaren flink veranderen, onder druk van uitstootnormen en toepassing van verkeersluwe stadskernen. Dit vraagt om een andere aanpak en ook andersoortige voertuigen.

Welectric en haar partners bieden diverse oplossingen om nu en in de toekomst duurzaam te kunnen blijven bezorgen in de binnenstad.

Meer weten?

Er is veel om rekening mee te houden wanneer u besluit om uw mobiliteitsbehoefte te verduurzamen. Wij staan u hierin graag bij. Maak een afspraak met één van onze medewerkers.