PROEFRIT EVENT ZATERDAG 22 JUNI – WELECTRIC WEESP –  NIJVERHEIDSLAAN 1

WIN EEN TENWAYS CGO600 PRO

Kom langs bij Welectric Weesp zaterdag 22 juni en ontdek onze nieuwste Tenways modellen! Bovendien kan je meedoen met de spannende ABUS Sleuteljacht waarbij je kans maakt op de bekroonde Tenways CGO 600 Pro!

Meedoen is eenvoudig: meld je hieronder aan en vul je gegevens in. Vervolgens bezoek je Welectric Weesp op zaterdag 22 juni en doe je een greep in de bak met sleutels. Met de juiste sleutel kan je het ABUS-slot openen en behoor je tot de winnaars!  Naast de hoofdprijs zijn er tal van andere prijzen te winnen. De week daarna maken we bekend welke prijs je gewonnen hebt. Mis deze kans niet!

proefrit event

Zaterdag 22 juni
Nijverheidslaan 1
Weesp

Tenways winactie Weesp

Over Tenways
Tenways is een nieuw e-bike merk met een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Welectric was in 2022 een van de eerste dealers in Nederland. De hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid hebben zowel de fietsbranche als consumenten positief verrast. Inmiddels maakt Tenways een snelle opmars in Europa en daarbuiten.

Ontdek alle modellen

  • De Tenways CGO600 Pro is een ultralichte, stijlvolle urban e-bike met een geïntegreerd voorlicht, afneembare accu en belt-aandrijving. Dankzij zijn lichte gewicht en krachtige hydraulische schijfremmen is hij uiterst wendbaar en comfortabel.
  • De Tenways CGO800S is een complete e-bike met stille 250W naafmotor en uitneembare accu en een actieradius van 100 km. Met zijn relaxte zithouding, geïntegreerd LCD-scherm, verende voorvork en hydraulische remmen is het een van onze bestsellers.
  • De Tenways CGO009 is een topklasse urban e-bike met een krachtige achterwielmotor, minimalistisch display en geïntegreerde LED-verlichting. Uitgerust met GPS, geofencing en een Powerboost-knop, biedt hij een geavanceerde en veilige rijervaring.
  • De Tenways AGO X is een veelzijdige e-bike met een krachtige Bafang motor en 10 versnellingen. Ideaal voor lange afstanden en ruig terrein, biedt hij sterke, lekvrije banden en hydraulische schijfremmen voor extra veiligheid.
  • De Tenways Cargo One is een luxe e-bakfiets met ledverlichting, traploze versnelling, en een krachtige Bafang motor. Met een actieradius van 90 km en premium specs zoals anti-lek banden en dubbele vering, biedt hij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
Abus Weesp 22 juni 2024

ABUS ONE KEY: VEEL SLOTEN, ÉÉN SLEUTEL
ABUS heeft iets nieuws. Met het ONE KEY OPTIE-systeem van ABUS kun je al je fietssloten bedienen met één enkele sleutel. Heel handig als je meerdere sloten nodig hebt voor het beveiligen van bijvoorbeeld je frame, accu of andere onderdelen. Of zelfs als je meerdere fietsen of e-bikes in je huishouden hebt. One Key to unlock them all! Heb je al een ABUS-slot op je e-bike? Schaf dan eenvoudig extra sloten aan die passen bij je bestaande sleutel. Met ABUS combineer je dagelijks gemak met Duitse topkwaliteit.