PROEFRIT EVENT ZATERDAG 22 JUNI – WELECTRIC BUSSUM – HUIZERWEG 15

EENMALIG 10 % KORTING!

Benieuwd naar de nieuwe generatie WATT Dublin & Valencia en de populaire Phatfour FLX (+)? Dit is je kans om deze bekroonde e-bikes vrijblijvend uit te proberen!

Kom langs bij Welectric Bussum op zaterdag 22 juni a.s. tussen 11 uur en 16 uur. Met eenmalig 10 % actiekorting bij directe bestelling. Experts van beide merken staan voor je klaar!

proefrit event

Zaterdag 22 juni
Huizerweg 15
Bussum

Watt_event-Bussum 22 juni 2024

Over WATT
Maak kennis met de nieuwe WATT-generatie, het e-bike merk dat modern design verenigt met een elegante vintage look. Ideaal voor al je dagelijkse ritten.

De WATT Valencia en WATT Dublin-modellen bieden stijlvolle, comfortabele stadsfietsen met vrijwel onzichtbare uitneembare batterijen. Met verstelbaar stuur en zadel voor ultiem comfort.

Beschikbare framematen: Valencia (50 cm & 54 cm), Dublin (54 cm & 59 cm) en Dublin ST (50 cm & 54 cm).

Phatfour_event-Bussum 22 juni 2024

Over Phatfour
Ontdek de handcrafted quality van Phatfour’s elektrische fatbikes, ontworpen en met de hand gebouwd in Nederland.

De Phatfour FLX-serie is een bekroonde alleskunner met een relaxte zithouding en een ruim zadel voor twee volwassenen. De brede banden zorgen voor extra stabiliteit, grip en rijcomfort.

Phatfour FLX is als beste getest in de AD Fietstest 2023, volledig verzekerbaar en een van de initiatiefnemers van het convenant veilige fatbikes.

We zien je graag op zaterdag 22 juni bij Welectric Bussum op de Huizerweg 15. Een gezellig evenement met zeer aantrekkelijke kortingen . Tot dan!