Lifan

Lifan e-scooter in Amsterdam en andere steden

Met een elektrische scooter van Lifan rijdt u milieubewust door plaatsen als Amsterdam en Rotterdam. Welectric verkoopt de e-scooters in verschillende kleuren. Zo kiest u voor een zwarte of witte scooter of gaat u juist voor een andere vrolijke kleur. Het vervoersmiddel heeft een stoer en strak uiterlijk. Zo rijdt u duurzaam én met veel uitstraling over de verschillende wegen.

Onze modellen

Met een scooter van Lifan naar een bestemming buiten Amsterdam of Rotterdam

De e-scooters van dit merk hebben een ruim bereik. Hierdoor komt u geheid op uw bestemming, ook als deze niet binnen uw woonplaats ligt. Wij verkopen de eerste elektrische scooter van Lifan. Deze Lifan E3 Luxury is een echte ‘state of art’-e-scooter. Vanaf de basis is deze scooter ontworpen als elektrische tweewieler. Door motor van Bosch 1.500 Watt verschaft de e-scooter meer dan voldoende power. Bovendien heeft de motor een ongekende acceleratie en gaat deze zeer economisch om met energie. De keuze voor een e-scooter van Lifan maakt u dan ook snel voor woon-werkverkeer of een dagtocht in omgevingen als die van Amsterdam of Rotterdam.

Fijne vervoersmiddelen voor recreatief gebruik

Door het gebruik van een elektrische scooter van Lifan is een dagje weg, naar bijvoorbeeld Rotterdam of Amsterdam, heel leuk. Rijd bijvoorbeeld naar een bos of ander natuurgebied voor een heerlijke picknick. Wij verkopen meerdere elektrische producten die veel toevoegen aan een vrije dag. Denk aan:

 

Koop de elektrische scooter voor veel rijplezier

Bekijk de e-scooter van Lifan bij ons in de showroom in Amsterdam of bestel de elektrische scooter direct eenvoudig vanuit uw huis in Rotterdam of de rest van het land. Wij geven graag advies en luisteren naar uw wensen voor de scooter. Zo weet u zeker dat de e-scooter doet wat u wilt. Bel naar 020-2050980 of stuur een e-mail naar sales@welectric.nl. Uw scooter verzenden wij kosteloos. Retourneren kan gratis binnen veertien dagen. Wij wensen u veel rijplezier!