Knaap

knaap-header

KNAAP Bikes

Stoere KNAAP Bikes in Amsterdam en daarbuiten

De e-bikes van KNAAP Bikes zijn heel mooie en duurzame fietsen voor verplaatsingen in steden als Rotterdam en Amsterdam. De elektrische fietsen zien er stoer uit en leggen op een milieuvriendelijke manier snel grote afstanden af. Daarnaast hebben ze geen uitstoot, waardoor u op een schone manier rijdt van de ene naar de andere plek.

De voordelen van KNAAP Bikes in steden als Amsterdam en Rotterdam

Deze nieuwe e-bikes zien er erg stoer uit. KNAAP Bikes houdt rekening met alle wensen van de nieuwe generatie e-bikers die wonen in onder andere Rotterdam en Amsterdam. De elektrische fiets rijdt tot 25 km/u. Hierdoor rijdt u zonder helm op het fietspad. Een kenteken en WA-verzekering zijn niet nodig. Zo rijden kinderen ook al op een stoere fiets. Krijg het ultieme gevoel van vrijheid door de actieradius die tot wel 140 kilometer gaat. Op een fiets van KNAAP Bikes fietst u een leuke route vanuit bijvoorbeeld Amsterdam naar Breda, Rotterdam of Utrecht. U ziet Nederland op een heel andere manier door alle verschillende fietsroutes.

 

 

Vlot tempo

Ondersteunt tot 25 km/h, waardoor je zonder helm gewoon op het fietspad kunt blijven fietsen. Natuurlijk heb je dan ook geen kentekenplaat nodig, geen WA-verzekering

 
 

Veilig

KNAAP’s ingenieurs passen innovatief denken, een goed doordacht ontwerp en jarenlange ervaring toe om in elk exemplaar uitzonderlijke prestaties en kwaliteit te garanderen.

 
 

Goed te onderhouden

De onderdelen zijn modulair en zijn dus goed door elke fietsenmaker te onderhouden of zo nodig te vervangen.

Scooters voor de liefhebber

Met de elektrische fietsen van KNAAP Bikes leg je korte en lange afstanden af. Er kan iemand achterop de fiets, dat is wel zo gezellig voor lange fietstochten. Wij begrijpen dat voor lange tochten een elektrische scooter een fijnere optie is. Gelukkig verkopen wij deze ook bij Welectric. Bij ons vindt u e-scooters van:

Verzeker zeker een elektrische fiets of scooter bij de aanschaf hiervan. Wij hebben verschillende verzekeringen die bij ieders voorwaarden passen. Stel dat er iets gebeurt met het vervoersmiddel of u heeft pech onderweg, dan dekt een verzekering deels of alle kosten.

Ga voor een stoere, duurzame e-bike in onze winkel

Nieuwsgierig naar een e-bike van KNAAP Bikes om verre fietstochten te maken in omgevingen als die van Amsterdam en Rotterdam? Bekijk ons aanbod en plaats eenvoudig een bestelling! Stuur een e-mail naar sales@welectric.nl of bel naar 020-2050980 met vragen of advies. Wij helpen u graag aan de juiste fiets.

Ondersteunt tot 25 kilometer per uur. Fiets op een snel tempo zonder help op fietspaden. Een kentekenplaat en WA-verzekering zijn niet nodig.

De ingenieurs van KNAAP denken innovatief over hun ontwerpen. Hun jarenlange ervaring garandeert uitzonderlijke prestaties en goede kwaliteit bij elke fiets.

De onderdelen zijn modulair. Hierdoor vervangt en onderhoudt iedere fietsenmaker de onderdelen van de elektrische fiets op een goede manier.