BEST GETEST
2023

Met zoveel e-bikes, valt er veel te kiezen. Maar welke e-bike past het beste bij jou? Welectric is gespecialiseerd in urban e-bikes met populaire merken als Cowboy, Bird, Watt, Super73, Knaap, Brekr en veel meer. Bij ons kan je ze allemaal testen! Ook de als best geteste PHATFOUR FLX en TENWAYS 800S – staan klaar voor een proefrit! Welectric biedt je kwaliteit, advies én degelijke service!

Een pure Dutch handcrafted fatbike voor de urban avonturier! Gemaakt met liefde en vakmanschap in Nederland, en als beste getest in 2023 door de AD Fietstest. Kom langs bij een van onze Welectric stores voor een vrijblijvende proefrit. Of bestel online en we bezorgen de Phatfour FLX bij je thuis.

Tenways 800

Deze zeer complete urban e-bike biedt enorm veel waar voor je geld. Een revolutie in lichtgewicht design, slimme techniek en ultiem gebruiksgemak. Ook de Tenways 800S is als beste getest in de AD fietstest van 2023. Kom langs bij Welectric voor een gratis proefrit. Of bestel online en we bezorgen de Tenways 800S bij je thuis.