Bakfiets Demo-dag

juni 26, 2023
Demo dag

BAKFIETS DEMO-DAG WEESP
ZATERDAG 1 JULI

Komende zaterdag 1 juli ben je van harte welkom om verschillende topmerken elektrische bakfietsen uit te proberen. WELECTRIC Weesp zet een hele serie bakfietsen klaar om te bekijken, vergelijken en uit te proberen. Kom gezellig langs met je kinderen zaterdag op de Nijverheidslaan 1 in Weesp vanaf 11 uur.  Er is koffie, limonade en meer.

Grote Zomerkorting
Bij Welectric bieden we de premium bakfietsmerken Lovens, Carqon, CA-GO, Cangoo, Mate en binnenkort Tenways. En komende zaterdag kan je profiteren van onze zomeractie met kortingen die oplopen tot maar liefst € 1000,-. Deze zomeractie is geldig tot en met 31 juli 2023.

Voordelen elektrische bakfiets
Een e-bakfiets is een investering in je vrijheid. Met je kids ben je altijd mobiel en heb je een handig alternatief voor auto en OV. Je kan je kinderen dagelijks naar school, sport of hobby brengen en zelf doorfietsen naar werk, supermarkt of elders. Binnendoor naar Amsterdam is zo gepiept en parkeren kan overal. Bovendien gaan bakfietsen lang mee en behouden ze hun waarde.

Ben je ondernemer of ZZP’er?
Dan is dit waarschijnlijk het laatste jaar dat je een elektrische bakfiets fiscaal tot 62% van de aanschafprijs mag aftrekken van je winst. In 2023 is het nog mogelijk om als ZZP’er of ondernemer gebruik te maken van de regelingen VAMIL, MIA en KIA. Daarmee betaal je netto uiteindelijk maar een fractie van de aanschafprijs van je elektrische bakfiets. Een nieuwe e-bakfiets van € 6.500,- incl. BTW kost je – afhankelijk van je situatie – na aftrek mogelijk maar € 2.041,-.

Winkel Weesp

LOCATIE  – NIJVERHEIDSLAAN 1 WEESP – VANAF 11 UUR
Kom zaterdag gezellig proefrijden op de Nijverheidslaan 1 in Weesp vanaf 11 uur. Koffie, limonade & bakfietsen staan klaar! Welectris is gevestigd in de voormalige Volvo-garage, vlakbij de nieuwe wijk Weespersluis.

WELECTRIC & De Nieuwe Mobiliteit
WELECTRIC is dé e-mobility keten van Nederland met een breed aanbod e-steps, e-bikes, fatbikes, e-bakfietsen, e-scooters, e-motors en e-cars; Welectric heeft ze allemaal. Welectric staat voor service en kwaliteit. Dat zie je terug in onze topmerken, deskundigheid van onze medewerkers en uitgebreide dienstverlening. Denk aan advies, financiering, verzekering, garantie, onderhoud en reparatie in eigen werkplaatsen. Ook na aankoop staan we 100 % voor je klaar!

HOPELIJK TOT ZATERDAG!