Urban Arrow service & reparatie-punt

april 11, 2023

Naast de vele topmerken elektrische bakfietsen die wij voeren, is Welectric vanaf heden ook officieel servicepunt voor UrbanArrow. Dit betekent dat je voor al je onderhoud en reparaties van jouw UrbanArrow bakfiets bij Welectric terecht kunt. Onze professionele monteurs zijn door UrbanArrow opgeleid om jouw bakfiets volgens de richtlijnen te repareren. Ook werkt Welectric uitsluitend met de originele UrbanArrow onderdelen.

Heb je vragen over de Urban Arrow service en/of accessoires? Neem contact met ons op via: 088-0187600 of e-mail naar sales@welectric.nl

Urban Arrow
De bekendste elektrische bakfiets van Urban Arrow, is de Family. Deze fijne bakfiets is een prettige uitbreiding voor je gezin die jou en je kostbaarste bezit brengt waar je moet zijn. Geen zorgen meer over je drukke schema, je kinderen die ergens moeten zijn, de boodschappen halen of winkelen. Fiets moeiteloos door de stad of geniet van een trip naar het bos of het strand. Eén rit en je bent verslaafd! Met de UrbanArrow Family fiets je gemakkelijk en op aangename snelheid door de stad. Met deze elektrische bakfiets heb je je auto steeds minder nodig.

Fietsen zonder zorgen – veiligheid voorop.
De verlaagde zitpositie van de kinderen zorgt voor een lager zwaartepunt. Dit heeft een positief effect op de wegligging en het evenwicht dat je ervaart met de Family. Een stevige en verstelbare driepuntsgordel biedt veiligheid tijdens de rit. De bak met EPP (geëxpandeerd polypropyleen), vormt een barrière rondom je meest kostbaarste bezit en iedereen die je voorbij zoeft.

Accessoires
Met het aanbod aan UrbanArrow accessoires voorzie je jouw e-bakfiets van extra’s die je fietstocht nóg comfortabeler maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een regenhuif, MaxiCosi adapters of een extra bankje; de mogelijkheden zijn eindeloos.

UrbanArrow op de stoep