Spyder Wheelz

Block
E-CHOPPER
Block
E-FATBIKE
previous arrow
next arrow

Spyder Wheelz in steden als Amsterdam

Welectric verkoopt de stoere en innovatieve vervoersmiddelen van Spyder Wheelz in Amsterdam, maar ook voor inwoners van andere plaatsen, zoals Rotterdam. Wij verkopen elektrische tweewielers als de e-fatbike en de e-chopper. Met de aanschaf van dit unieke vervoersmiddel maak jij jouw reis leuk en comfortabel.

E-choppers van Spyder Wheelz voor in Amsterdam, Rotterdam en omstreken

Een e-chopper heeft qua uitstraling wat weg van een elektrische scooter. Het is een ideaal vervoersmiddel voor een dagje weg, zeker op zomerse dagen. Met een rijbewijs voor de auto of brommer mag u rijden op een e-chopper. De tweewieler bereikt een snelheid tot dertig kilometer per uur. Door de brede banden en een comfortabel zadel ontspant u tijdens elke tocht. Via onze partner huurt u de e-chopper voor een paar uur of een gehele dag. Zo heeft u plezier van Spyder Wheelz in Amsterdam, Rotterdam en een heleboel andere plekken in ons land.

ONZE MODELLEN

E-CHOPPER
E-FATBIKE

Crossen op een e-fatbike

Fiets een eind weg met een e-fatbike van Spyder Wheelz in regio’s zoals die in Rotterdam en Amsterdam. De elektrische fiets valt onder meer op door de dikke banden, het strakke design en het mooie frame. De e-fatbike is geschikt voor iedere lengte. De fiets stellen wij namelijk makkelijk af op de gewenste hoogte. Zo verzekeren wij iedereen van veel comfort.

Wij verkopen ook andere e-bikes

Wij begrijpen het als u liever een andere e-bike koopt dan die van Spyder Wheelz. Elke fiets heeft een ander uiterlijk en dit moet wel aansluiten op uw wensen. Gelukkig hebben wij een ruim aanbod. Er is bij ons de keuze uit elektrische fietsen van onder andere:

Maak mooie tochten en koop een e-chopper of e-fatbike

Kijk uit naar fijne dagtochten en plaats een bestelling voor een van onze elektrische vervoersmiddelen. Ontdek met Spyder Wheelz de omgeving van Amsterdam, Rotterdam en omstreken op een milieuvriendelijke manier. Stel uw vragen via ons contactformulier of plan een proefrit in en probeer de e-chopper of e-fatbike uit. Wij zijn ook bereikbaar via de e-mail op sales@welectric.nl en telefonisch via 020-2050980.