Reparatie & Onderhoud

Reparatie & Onderhoud

Reparatie & Onderhoud

Bij Welectric staan wij voor de kwaliteit van de aangeboden voertuigen. Wij selecteren onze partners en leveranciers op basis van de beste kwaliteit.
Dit betekent dat we ook de beste service willen leveren. Wij doen er alles aan zodat je kunt blijven rijden en ook na aanschaf probleemloos blijft genieten van je voertuig.

Elke Welectric vestiging heeft haar eigen werkplaats voor het reguliere onderhoud en reparatiewerk aan uw voertuig. Grotere klussen voeren wij uit in onze werkplaats in Weesp, ons hoofdkantoor.  O
nze monteurs zijn opgeleid voor de diverse merken die wij voeren, en houden hun kennis continue op peil, rondom de laatste technische ontwikkelingen.  

Lekker en veilig onderweg zijn met uw voertuig is een kwestie van goed onderhoud, laat je voertuig daarom periodiek onderhouden. Wij vertellen je graag meer over wat er nodig is voor jouw specifieke voertuig. Binnenkort introduceren wij Onderhoudspakketten, hiermee ben je gegarandeerd van het juiste onderhoud op het juiste moment, en kom je niet voor verrassingen te staan. Binnenkort meer informatie hierover op deze pagina.