Openingsactie

Gratis Brooks & AXA pakket

ALLÉÉN BIJ WELECTRIC: GRATIS BROOKS & AXA PAKKET!

Bij aankoop van een Watt Boston (male uit voorraad) ontvang je tijdelijk een gratis Brooks & Axa pakket twv €214,-.

WATT? Ja echt helemaal gratis!  En veilig ook, want met een AXA ringslot en insteekketting kun je jouw Watt Boston veilig op slot zetten.

Dus geef je billen, je handen en je portemonnee dit mooie cadeau. Ze verdienen het!

Wees er snel bij, want op = op, enkele beschikbaar op fietsen uit voorraad.

UPDATE 19/4/2021:
HELAAS, alle fietsen met deze actie zijn uitverkocht. Maar niet getreurd, bij aanschaf van een WATT Boston of andere e-bike uit voorraad krijgt u nu een waardecheque twv €100,- te besteden in onze (web)shop!
Vraag naar de voorwaarden 

De BOSTON is een robuuste stadsfiets met een oer Hollands design. En natuurlijk elektrisch, maar zónder het stadsfiets-uiterlijk te verliezen. Dat maakt de BOSTON tot de ultieme stadsfiets. Je baant je een weg door de stad met alle gemak van de wereld. Van deur tot deur vaak sneller, en sowieso gezonder, dan met de auto of de scooter. Heerlijk genietend van de buitenlucht.

Ja, ik wil een Watt Boston reserveren

  Ik wil graag de:

  Completeer uw WATT Boston

  WATT we je kunnen vertellen:

  Het frame is gemaakt van zwartgelakt aluminium. Dat maakt de fiets lekker licht, rond de 17,5 KG. Zo kun je er ook zonder trapondersteuning prima op fietsen. De spatborden zijn van metaal en in dezelfde kleur meegelakt. Verder is de fiets is uitgerust met voor- en achterlicht en reflecterende banden waardoor je ook in het donker goed zichtbaar bent. Het stuur en het zadel zijn in hoogte verstelbaar om makkelijk je eigen, meest comfortabele zithouding in te stellen. 

  Je kunt de BOSTON eenvoudig uitbreiden met een voorrekje of bagagedrager . Beide speciaal voor WATT ontworpen door Steco uit Nederland. De bagagedrager heeft een draagvermogen van meer dan 25 KG, waardoor je er eenvoudig en veilig een kinderzitje op kunt monteren. Net als alle andere WATT fietsen kun je op de BOSTON eenvoudig een ringslot monteren. De fiets wordt standaard geleverd met een dubbele fietsstandaard. Zo kun je de fiets overal in de stad makkelijk en veilig parkeren.

  De elektrische motor vind je in de achteras en heeft een vermogen van 250 WATT. De aandrijving vindt plaats via een snelheidssensor bij je trapas. De motor kent 5 standen van ongeveer 5 km tot 25 km per uur ondersteuning. De standen zijn vooraf ingesteld, maar kun je zelf aanpassen naargelang je eigen wensen. Een handleiding daarvoor vind je hier. Om ook met hogere snelheid lekker te kunnen fietsen is er gebruik gemaakt van een verzet van 2,75. Dit is de verhouding tussen de tandwielen voor en achter. Ook wel gear ratio genoemd. Het wegfietsen of optrekken is daardoor theoretisch zwaarder, maar omdat de elektromotor vrijwel direct ondersteuning geeft merk je daar weinig van.

  De fiets haalt zijn energie uit een 36V – 10,5AH lithium batterij. De fiets laad je op via een lader die je verbindt met je fiets. Vergelijkbaar met het opladen van je mobiele telefoon. Het opladen van een volledig lege accu duurt ongeveer 3 uur. De gemiddelde levensduur van de batterij is ongeveer drie jaar of ongeveer 500 laad-cicli. Hou er rekening mee dat het bereik van een accu daarna af kan nemen. Het vervangen van de batterij is echter zo gebeurd. Dit kun je zelf doen of laten doen door een fietsenmaker. Volg daarbij de stappen uit de montagevideo.

  Hoe ver je met een volle accu kunt fietsen (de actieradius) is afhankelijk van een aantal factoren. Het hangt af van je eigen gewicht, de ondersteuningsstand die je kiest en de omstandigheden waarin je fietst. Bij harde tegenwind bijvoorbeeld en ondersteuningsstand 5 is de actieradius kleiner dan op een vlakke weg met wind mee en ondersteuningsstand 1. Over het algemeen kun je er van uitgaan dat je een afstand tussen de 40 en 70 kilometer af kunt leggen. Meer dan genoeg dus voor dagelijkse ritjes in de stad.

  Om optimaal van je nieuwe fiets te kunnen genieten is het belangrijk om je fiets goed te onderhouden. Wij hebben een fiets ontwikkeld zonder overbodige toetsers of bellen. Hierdoor kun je het onderhoud eenvoudig zelf uitvoeren. Denk daarbij aan het vervangen van remblokjes, plakken van een band of het smeren van je ketting. De meeste onderdelen koop je gewoon bij een fietsenmaker. Specifieke onderdelen, zoals een nieuwe batterij, bestel je gemakkelijk in onze webshop.

  Slide 1
  SpelenPlay
  E-BIKES
  FOR THE
  NEW
  GENERATION

  Hip, elektrisch en perfect voor in de stad.

  Slide 1
  SpelenPlay
  E-BIKES
  FOR THE
  NEW
  GENERATION

  Hip, elektrisch en perfect voor in de stad.

  previous arrowprevious arrow
  next arrownext arrow