Nipponia

Block
E-SCOOTERS
Block
E-SCOOTER MET 2 ACCU'S EN 100KM RANGE
Block
2 JAAR GARANTIE
previous arrow
next arrow

Nipponia e-scooters in Amsterdam

Het merk Nipponia is in steden als Amsterdam en Rotterdam nog relatief onbekend. Eigenlijk is dit merk een onbekende in veel landen van Europa. Als het aan ons ligt is dit nog maar voor korte tijd. Nipponia is een van de beste Chinese merken die er op de markt is. Het merk staat absoluut voor kwaliteit. Ze richten zich puur op de Europese markt, waar de lat een stuk hoger ligt dan in andere werelddelen.

Onze elektrische scooters

Onze elektrische brommers

De e-scooters van Nipponia rijden fijn in de regio van Amsterdam en Rotterdam

Echt alles aan deze elektrische scooters is van uitstekende kwaliteit. Alle modellen test de Nederlandse importeur vooraf. Indien dit nodig is, verbetert de importeur de e-scooters. Veel onderdelen van de scooters zijn van hoge kwaliteit. Zo is er een accupakket van Samsung of LG. Daarnaast hebben de e-scooters een motor van Bosch. Nipponia voert continue verbeteringen door aan haar modellen. Zo verzekert Welectric u van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs. Koop een model van Nipponia en rijdt comfortabel tussen bestemmingen met een elektrische brommer in Rotterdam en Amsterdam.

Toegankelijke elektrische lichte voertuigen

Wij verkopen onder andere de e-scooters van Doohan. Deze bromfietsen hebben voor twee wielen en aan de achterkant één wiel. Dit merk is onderdeel van Nipponia, waardoor u weet dat u met een bromfiets als deze stil en vlot door drukke steden zoals Rotterdam en Amsterdam rijdt. Wellicht bent u meer op zoek naar een ander stadsvoertuig dan een elektrische scooter. Dan is een elektrische step een heel goede optie. Voor zo’n step heeft u rijbewijs noch verzekering nodig. Dat is een groot voordeel.

 

Op pad met een e-scooter? Bestel deze nu!

Kies voor één van de mooie modellen van Nipponia en ontdek de omgeving van bijvoorbeeld Amsterdam en Rotterdam op een fijne manier. Wij hebben elektrische scooters in verschillende kleuren en vormen. Zo gaat u voor een toegankelijk model of voor een opvallender scooter. Plan een proefrit in en ervaar hoe de e-scooter rijdt. Uiteraard bestelt u de scooter ook eenvoudig bij ons zonder proefrit. Wij zijn bereikbaar via sales@welectric.nl of op 020-2050980. Ons jonge en dynamische team denkt graag met u mee. Plaats uw bestelling in één keer en geniet van de gratis verzending vanaf € 200,-.