Elektrische waterfiets Amsterdam

Elektrische waterfiets in Amsterdam

Niet tevreden? Binnen 14 dagen kunt u kosteloos retourneren.

GRATIS VERZENDING. Gratis verzending binnen Nederland voor orders vanaf €200,-.

Veilig betalen via iDeal.

Ontdek op een elektrische waterfiets de mooie wateren in regio Amsterdam en Rotterdam. De waterfiets is zeer geschikt voor tochtjes op rivieren en in de zeeën. Het is ook heel leuk om de elektrische waterfiets mee te nemen op vakantie. Zo geniet u van het prachtige water en bekijkt u de verschillende dieren rustig vanaf uw fiets.

Met een elektrische waterfiets ontdek je Amsterdam en Rotterdam vanaf het water

Ons land bestaat voor een groot deel uit water, net als de rest van de wereld. Juist daarom is het fantastisch om dit land vanaf een ander standpunt te bekijken. Zo ziet u de omgeving op een andere manier dan normaal. Uiteraard gebruikt u de elektrische waterfiets ook als een normale waterfiets op het water in de omgeving van plaatsen als Rotterdam en Amsterdam. Voor ultieme ontspanning zet u gemakkelijk het motortje aan. Op deze manier blijft het leuk om op het water te fietsen. Maak een dagje uit compleet met een e-chopper van Spyder Wheelz.

Bent u geïntereseerd in een B4 bike?

Fijn elektrisch vervoer voor op het land

Met een elektrische waterfiets ontdekt u duurzaam de omgeving op een vakantie naar bijvoorbeeld Rotterdam of Amsterdam. Maak uw ritjes op het land ook beter, met de aanschaf van een milieuvriendelijk vervoersmiddel. Denk bijvoorbeeld aan een e-scooter van Lifan of ga voor een elektrische bromfiets van Doohan met drie wielen. Met zulke vervoersmiddelen bent u vriendelijk voor de natuur. U verkleint de uitstoot namelijk enorm.