Doohan

Block
3-WHEEL
E-SCOOTERS
Block
3-WHEEL
E-SCOOTERS
previous arrow
next arrow

Doohan e-scooters in Amsterdam en de verdere regio

Elektrische bromfietsen geven een nieuwe invulling aan stedelijke mobiliteit in onder andere Amsterdam en Rotterdam. De e-scooters zijn bijzondere elektrische voertuigen waarmee u snel, stil en vlot door de stad rijdt. Beleef uw omgeving op een andere manier dan normaal. Geniet van het heerlijke weer tijdens een tocht op de bromfiets en beleef veel plezier.

Elektrische bromfietsen van Doohan in Amsterdam en Rotterdam

Doohan is een onderdeel van Nipponia. Dit is een van de beste Chinese merken op de markt. Bovendien richt Nipponia zich op de Europese markt. Hierdoor staat kwaliteit hoog in het vaandel. Alle modellen van Doohan test de Nederlandse importeur voor wij ze verkopen in steden als Rotterdam en Amsterdam. Indien nodig, verbetert de importeur de scooters ook. Nipponia verbetert continu haar nieuwe modellen. Zo bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs.

 

Onze modellen

Andere elektrische voertuigen

Naast elektrische scooters van Doohan, verkopen wij ook andere elektrische voertuigen voor het vervoer in Amsterdam en Rotterdam of andere steden. Uiteraard snappen wij het als u eerst een proefrit maakt. Een uur lang maakt u een proefrit op een door u gekozen voertuig. Dit kan bij onze vestiging in Amsterdam. Bij ons koopt u onder meer:

Koop uw elektrische bromfiets of plan een proefrit!

Plan vandaag nog eenvoudig en snel een proefrit in en probeer een bromfiets van Doohan bij Welectric in Amsterdam. De Doohan zorgt voor fijne verplaatsing in steden als Rotterdam, maar ook als u van het ene naar het andere dorp moet rijden is een e-scooter onmisbaar. Uiteraard koopt u de elektrische bromfiets gemakkelijk bij ons. Dit kan ook zonder een proefrit, zodat je sneller geniet van je bromfiets. Bestel de e-scooter direct! Eventuele vragen e-mailt u naar sales@welectric.nl of bereik ons op 020-2050980.