• Cowboy Cruiser ST

  Vanaf:  2.699
  Meet the Cowboy Cruiser ST! Een van de topklasse urban e-bikes van dit moment. Single speed, slimme ondersteuning en fully connected. De Cruiser ST heeft ten opzichte van de Classic een hoger stuur en breder zadel voor meer comfort. Je hebt de keuze uit 2 uitvoeringen: de Core en de Performance. Met de Performance kies je voor een riemaandrijving ipv ketting,  een connect-pakket met draadloze oplader en kan je kiezen uit meerdere kleuren. De Core is alleen leverbaar in het zwart.
 • Cowboy Cruiser

  Vanaf:  2.699
  Meet the Cowboy Cruiser! Een van de topklasse urban e-bikes van dit moment. Single speed, slimme ondersteuning en fully connected. De Cruiser heeft ten opzichte van de Classic een hoger stuur en breder zadel voor meer comfort. Je hebt de keuze uit 2 uitvoeringen: de Core en de Performance. Met de Performance kies je voor een riemaandrijving ipv ketting,  een connect-pakket met draadloze oplader en kan je meerdere kleuren kiezen. De Core is alleen leverbaar in het zwart.
 • Cowboy Classic

  Vanaf:  2.699
  Meet the Cowboy 4! Een van de topklasse urban e-bikes van dit moment. Single speed, slimme ondersteuning en fully connected.
  Je hebt de keuze uit 2 uitvoeringen: de Core en de Performance. Met de Performance kies je voor een riemaandrijving ipv ketting,  een connect-pakket met draadloze oplader en kan je kiezen uit meerdere kleuren. De Core is alleen leverbaar in het zwart.
Ga naar de bovenkant