Carver Amsterdam

Carver kopen in Amsterdam

Niet tevreden? Binnen 14 dagen kunt u kosteloos retourneren.

GRATIS VERZENDING. Gratis verzending binnen Nederland voor orders vanaf €200,-.

Veilig betalen via iDeal.

Met een Carver rijdt u duurzaam van de ene naar andere plek binnen steden als Amsterdam en Rotterdam. De Carver mag op de openbare weg en rijdt tot 45 kilometer per uur. In deze elektrische brommobiel nemen maximaal twee personen plaats. Aangezien dit officieel een brommobiel is, rijden uw kinderen al vanaf hun zestiende met een brommerrijbewijs in de Carver. Dit is dus een ideaal voertuig voor heel het gezin.

Duurzaam vervoer met een Carver in Amsterdam, Rotterdam en andere steden

Het stadsvoertuig is 100% elektrisch. Dit is een van de beste opties voor snel vervoer in uw woonplaats, zeker als duurzaamheid bij u hoog in het vaandel staat. Thuis laadt u de Carver eenvoudig op en rijdt u de volgende dag van Amsterdam of Rotterdam naar een andere bestemming. Met een volle accu bereikt het voertuig zo’n honderd kilometer. Hierdoor is de Carver een ideaal voertuig voor woon-werkverkeer. U zit droog en de ramen kunnen er ook uit. Zo is het stadsvoertuig geschikt voor alle weersomstandigheden.

b4 bike

Bent u geïntereseerd in een B4 bike?

b4 film

Toch liever een ander elektrisch voertuig?

Een Carver is een fijne manier van bewegen tussen verschillende plaatsen in steden als Rotterdam en Amsterdam. In ons ruime aanbod hebben wij ook andere duurzame lichte voertuigen voor de liefhebbers. Zo zijn de elektrische brommers zeer geschikt voor wat verdere afstanden. Ook hebben wij elektrische fietsen van verschillende merken. Met de e-bikes die wij verkopen heeft u wel de gemakken van deze fiets, zonder dat het opvalt dat dit een elektrische fiets is. In ons aanbod vindt u onder meer: