Ahooga

Ahooga Urban, Modular & Folding

Ahooga is een Belgisch merk, met specialisatie in praktische fietsen voor alledaags gebruik. 

De Urban is een complete e-bike met een strak design, en gemaakt voor de stad. 

De Modular is 3 fietsen in 1 keer: een trendy woon-werkfiets, een boodschappenfiets en een cargofiets om de kinderen mee te vervoeren. We like to move it! Laat je niet misleiden door zijn silhouet. Eenmaal uitgerust kan de Modular een indrukwekkend aantal kilo’s dragen. Zodra je kinderen opgroeien en zelf rijden, haal je de rekken eraf en heb je weer een strakke fiets.

Met de Folding modellen ben je helemaal in staat om met maximale bewegingsvrijheid je door de stad te bewegen. Klein in formaat, maar groots in prestaties!

Urban, vanaf €1.799,-

De Ahooga Urban is een van de lichtste fietsen in zijn soort. Makkelijk op te bergen , licht om mee te nemen en daarom uw perfecte fiets voor in de stad.

Modular Low Step, vanaf €2.399,-

Het leven is veranderlijk en de modular verandert met je mee! Pas hem aan aan jouw leven: De meeste manden, fietstassen en kinderzitjes die op de markt zijn passen op onze rekken.

Modular Unisex, vanaf €2.399,-

De Ahooga Modular is ook beschikbaar als Unisex variant! Stel jouw unieke fiets samen in onze shop!

Compact

De Modular is een ‘space saver’. Draai het stuur met de twistlock, verwijder de pedalen en je fiets neemt nu 65% minder ruimte in beslag. Bovendien is het een lichtgewicht. Zo kan je hem gemakkelijk en veilig opbergen in je hal, studio of garage.

Ahooga Folding

Waar je ook gaat, je Ahooga Folding gaat met je mee. Ride it. Walk it. Fold it. Carry it. Store it. Zonder probleem kan je hem meenemen op eender welk vervoersmiddel. Hierdoor kan je langere afstanden afleggen en/of je snel aanpassen aan wisselende weersomstandigheden.

De Ahooga is beschikbaar in 2 versies en maar liefst 215 (!) kleuren! Personaliseer je fiets met een glossy of matte finish.

Play Video