Over ons

Over ons

Verduurzamen doen we samen. Niet ik, niet jij, maar wij. Welectric helpt haar klanten door het aanbod voor bestaand elektrisch vervoer makkelijker en toegankelijker aan te bieden.
Van eSteps tot eBikes en van eScooters tot LEV’s (light electric Vehicles), Welectric heeft het grootste aanbod.

Welectric is een jong en dynamisch bedrijf dat inspringt op de behoefte aan individuele (binnen)stedelijke mobiliteit, met de nadruk op Elektrische Voertuigen. Wij zijn ervan overtuigd dat elektrisch vervoer de toekomst heeft, en dat deze toekomst er ook mooi uitziet! Al onze producten hebben een flinke dosis karakter, en zijn naast duurzaam vooral ook heel erg #FUN!

Met onze locaties in Amsterdam, Bussum, Rotterdam en Weesp, biedt Welectric een ervaringswereld voor ‘all-things-EV’, waar de verschillende mogelijkheden van elektrisch rijden bekeken en geprobeerd kunnen worden.
Tevens adviseren wij je over de voor jou relevante oplossingen rondom aanschaf, opladen, onderhoud en fiscaliteiten rondom elektrisch rijden. 

Wij verwelkomen je binnenkort graag in onze showrooms, een event of natuurlijk online!

1
Merken
1
Locaties
1
Tevreden klanten
1
Producten

Niet tevreden? Binnen 14 dagen kunt u kosteloos retourneren.

Keuze uit afhalen in de winkel, danwel verzending binnen Nederland.

Veilig betalen via iDeal.

Future Mobility is NOW.... and FUN!

Elektrisch vervoer heeft in het verleden de naam gehad wat saai en ‘geitenwollensokken’ te zijn. Die tijd is geweest! Als liefhebbers van innovatieve concepten en alles met wielen zijn wij ervan overtuigd dat mobiliteit vandaag en morgen naast duurzaam vooral ook leuk moet zijn. Daarom vind je bij ons geen standaard producten, maar juist die met een gezonde dosis karakter, een rauw randje en vooral: fun!
Wanna play?