Over ons

Over ons

WELECTRIC is de eerste volwaardige e-mobility keten in Nederland. Vanuit onze passie voor mobiliteit,  vooruitstrevende techniek, duurzaamheid en mooi design, zijn wij er van overtuigd dat we met zijn allen elektrisch gaan rijden, en dat deze toekomst er mooi uitziet. Daarom brengen wij het versnipperde aanbod van e-mobility samen in een brede collectie aan elektrische voertuigen om te ontdekken, te vergelijken en uit te proberen.

WELECTRIC biedt karaktervolle voertuigen – van e-step en e-bike tot e-scooter en microcar – via een laagdrempelige, gastvrije winkelformule en website die bij ieder bezoek opnieuw verrast en inspireert.

Bij WELECTRIC krijg je deskundig en onafhankelijk advies en kan je rustig uitvinden wat er bij jou past. Ook kan je bij ons terecht voor accessoires, financiering, verzekering, reparatie en onderhoud van je elektrische voertuig.

WELECTRIC heeft momenteel 4 E-Mobility Experience Stores in Nederland. Komende tijd zal dit aantal worden uitgebreid. Met de dynamiek in de e-mobility markt zal ons aanbod ook groeien, met een focus op de topmerken en daarmee op kwaliteit. Zo ben je bij WELECTRIC altijd verzekerd van het nieuwste en beste aanbod.

Ook online kan je 24/7 terecht op www.welectric.nl voor informatie, inspiratie, oriëntatie, direct bestellen en service.

1
Merken
1
Locaties
1
Tevreden klanten
1
Producten

Niet tevreden? Binnen 14 dagen kunt u kosteloos retourneren.

Keuze uit afhalen in de winkel, danwel verzending binnen Nederland.

Veilig betalen via iDeal of Creditcard.

Future Mobility is NOW.... and FUN!

Elektrisch vervoer heeft in het verleden de naam gehad wat saai en ‘geitenwollensokken’ te zijn. Die tijd is geweest! Als liefhebbers van innovatieve concepten en alles met wielen zijn wij ervan overtuigd dat mobiliteit vandaag en morgen naast duurzaam vooral ook leuk moet zijn. Daarom vind je bij ons geen standaard producten, maar juist die met een gezonde dosis karakter, een rauw randje en vooral: fun!
Wanna play?